Diensten

De diensten die Portable Assistant aanbiedt, zijn ontstaan vanuit een enthousiasme voor alles wat te maken heeft met planning en productiviteit. Binnen een project, een evenement of op een afdeling. Er zijn talloze terreinen op te noemen waar je met planning en productiviteit heel veel positieve dingen kunt bereiken. En het hoeft niet altijd om ingrijpende veranderingen te gaan, a little goes a long way. Én, zeker niet onbelangrijk, laat het proces jou dienen en niet andersom.

Hieronder in het kort wat we voor je kunnen doen. Ben je benieuwd wat je daarnaast met planning & productiviteit kunt bereiken? Neem dan contact op.

Coach

Hoe leuk je werk ook is, soms zit het gewoon even tegen en wil je het liefst op het “Reboot”-knopje drukken. Burn-out, oververmoeid, lange periode van drukte. Er zijn verschillende redenen waardoor je de verbinding met het werk kwijt bent. Als je je echt niet op je plek voelt, dan is het zoeken van een nieuwe uitdaging de enige oplossing. Hoe vervelend dat ook klinkt. Voel je de passie nog wél? Dan is in bijna alle gevallen een zetje terug het zadel in voldoende. Portable Assistant helpt jou of je medewerkers op ondersteunende afdelingen om de balans op het werk opnieuw te vinden.

Advies

Wanneer de administratieve organisatie (opnieuw) wordt ingericht, komt daar veel bij kijken. En alles wat je daarbinnen doet en beslist, heeft invloed op de klankvriendelijkheid en -gerichtheid van je bedrijf. En daar staat lang niet iedereen bij stil. Portable Assistant begint met een algemene scan. Op basis daarvan wordt gekeken waar de behoeftes liggen en wat de stappen zullen zijn om verder te gaan. Het eindproduct is een werkwijzer.

Ondersteuning

Portable Assistant biedt organisaties en individuen tijdelijke ondersteuning aan bij hun activiteiten op het gebied van project management, event management en office management. Onder andere als projectleider, coördinator van ondersteunende afdelingen of als traffic manager bij evenementen.