Over

Angelique Loupatty 200x300Moeder, echtgenote, zus, yogini, ondernemer en meer. Wat ik doe, doe ik met liefde en toewijding. Als ondernemer adviseer en ondersteun ik organisaties bij projecten en evenementen. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld tot coach en adviseur op het gebied van administratieve- en secretariële processen. Structuur brengen en handvatten geven om die te houden, vind ik een dankbaar proces en een bijzondere reis.

Vanuit mijn roots ben ik in 2014 gestart met Kasuaris Online Magazine, onderdeel van Stichting Kasuaris. Onder de pay off ‘Fier je culturele identiteit’, ondersteunt de stichting jongeren met een niet-Nederlandse komaf bij hun identiteitsontwikkeling. Door middel van het magazine vieren we verschillen, overeenkomsten en zichtbaarheid van diverse culturen.

Handschrift Grtjs Angelique