Selecteer een pagina

Brein uitgerust. Jij uitgerust.

 

In Breinbox * deel ik tips, inspiratie en breinwerk over verschillende onderwerpen waar je op het werk tegenaan kunt lopen. Zoals verbinding, loslaten en structuur.

Breinbox is alleen toegankelijk voor (voormalige) klanten. Ben je nieuwsgierig en wil je graag aan de slag met je eigen brein?

 

* Breinbox is onderdeel van Portable Assistant

Stuur een berichtje

ik help je graag

Met welke boodschap wil jij je bezighouden?

Mijn missie is om maatschappelijk betrokken ondernemers te ondersteunen bij de organisatie van projecten en evenementen. Ondernemers die graag al hun tijd investeren in de maatschappij. Die geloven in kansen, inclusie en educatie. Die gedreven zijn en onophoudelijk de boodschap naar buiten brengen dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen tot een kansrijk persoon.

Ondernemers die met twee benen in de samenleving staan, die praten met en niet over, die voeling blijven houden met diegenen voor wie zij zich dagelijks inzetten. Die daardoor geen tijd hebben zich bezig te houden met de organisatie van projecten en evenementen. En om die reden een partner zoeken die hen ondersteunt en gefocust houdt op hun onmisbare boodschap.

 

Wie ben ik?

Hi,

Ik ben Angelique en in 2005 besloot ik solo ondernemer te worden. De combinatie van o.a. de grote variatie in opdrachten en flexibel werken, blijkt heel goed bij mij te passen. Het maakt het leven gek en onvoorspelbaar…en na zoveel jaar nog steeds de moeite waard!

Ik word blij van mensen die zich inzetten voor een inclusieve samenleving. Die anderen stimuleren het beste uit zichzelf te halen en er zijn voor de ander. Mijn missie is om die maatschappelijke ondernemers te helpen zich te focussen op hun boodschap. Door ze o.a. de organisatie van projecten en evenementen uit handen te nemen.

Testimonials

Zeg eens eerlijk…

“Comfortabel”

“Het is heel fijn dat wij samen een werkwijze konden vinden waar ik me comfortabel bij voel. Heel belangrijk en het helpt mij om ordening aan te brengen in mijn werk. Hierdoor kostte het nauwelijks moeite om van organiseren iets eigens te maken. En….ik doe het nog steeds.”

Eva

“In no time”

Niet echt onverwacht, maar ik was vooral zeer aangenaam verrast door de snelheid waarmee je de dingen hebt opgepakt. Alle werkzaken kun je direct plaatsen. Binnen no time was ik weer bij. Daarnaast gaf je duidelijke inzicht in het belang van planning. Je hoeft niet 2 uur per dag met je mail bezig te zijn. Bedankt!

Selma

“Love it!”

Genoten van jouw inzet, positiviteit en de relaxtheid. Jouw proactieve en strakke vibe…love it!

Charleen

Een vraag? 

Stel ‘m gerust.

12 + 13 =